Hvem kan hjælpe med GPS-tracking?


Vil du være sikker på, at sikkerheden er i top i din virksomhed og at der er overvågning og tracking på værdifulde materialer? I en virksomhed er det vigtigt at både medarbejder og kunde føler sig trygge og for at imødekomme dette, er det vigtigt med det rigtige sikkerhedsudstyr.

Overvågning og alarmer er en del af en god sikkerhed, men GPS på f.eks. arbejdsudstyr er også et vigtigt fundament. Læs med her.

 

Virksomheder kan have mange værdifulde redskaber, biler, udstyr eller for eksempel værktøj. Det er essentielt at disse materialer, produkter, køretøjer eller andet, er godt sikret mod uvedkommende. Desværre opstår der mange tyverier i blandt andet firmabiler, hvor at værktøj af en høj værdi bliver stjålet, eller hvor også, at bilen bliver taget.

 

Det er som virksomhed en uheldig situation, som alle gerne vil undgå. Til køretøjer, som kræver ekstra sikkerhed, kan det være en stor fordel at få GPS, eller en såkaldt DNA-mærkning eller videoovervågning til at beskytte mod tyveri.

 

Med en GPS igennem yourCompany, kan du være med til at sikre virksomheden bedre. Firmaet arbejder sammen med søsterselskabet FindMyGPS, hvor det er muligt at tracke det stjålne element, sådan at virksomheden kommer hurtigst tilbage til almindelig arbejdsgang blandt andet.

Til forsikringsselskaber og håndværkere kan man med fordel bruge en trackingløsning som hedder ’STOP TYVEN’. Denne løsning er designet specielt til disse arbejdsområder. Med denne tracking løsning bruger man den såkaldte DNA-mærkning af de materialer som man vil beskytte.

 

Med overvågning kan man også beskytte sig bedre mod uvedkommende og tyverier. Hvis der er områder, som for eksempel åbne pladser, byggepladser eller lignende, og det er svært at beskytte sig elektronisk, kan det være en fordel med overvågning.

 

Tryghed for virksomheden

Som virksomhed kan et tyveri være forstyrrende for driften og derfor en belastning, som kan vedrøre mange medarbejdere. Det kan derfor både give mere tryghed at sikre virksomheden bedst muligt mod disse uheldige mulige hændelser, igennem overvågning og GPS tracking.

Hvis du gerne vil vide mere om yourCompany og, hvad de kan gøre for dig og din virksomhed, kan du med fordel læse mere på hjemmesiden eller ringe dertil for at få den rette vejledning.

 

YourCompany er med til at skabe tryghed mod blandt andet tyveri og kan med deres ekspertise hjælpe med det individuelle behov, som der findes for den enkelte virksomhed. YourCompany dækker hele landet, så din virksomhed kan være med uanset beliggenheden i Danmark.