Nye spændende teknologier


Hvis du er interesseret i ny teknologi, så bør du læse denne artikel, hvor vi kommer ind på nye spændende teknologier i 2021. Du kan derefter bruge denne viden til at foretage investeringer i disse teknologier.

Kunstig intelligens (AI)

Kunstig intelligens, også kaldt for AI (Artifical Intelligence) er en af de største trends lige nu. Det kommer kun til at blive mere brugt i fremtiden, fordi vi hele tiden har brug for at få fortolket den enorme mængde data, vi producerer til daglig. I dag samler vi på data om alt, og det kan bruges til en række ting. Hvad hvis man kunne forudsige, hvor der ville være stor smittespredning i fremtiden og undgå det?

 

Virksomheder kan anvende AI til at forstå, hvordan forbrugernes adfærd hele tiden ændrer sig. Flere folk handler i dag online, arbejder hjemmefra og deltager i flere online aktiviteter. Det kan være, at der kommer en virksomhed, der specialiserer sig i at analyse denne form for adfærd, og hvordan forretninger kan bruge denne viden til at tjene flere penge.

As-A-Service (AAS)

Hvis du har været computerbruger i en del år, har du nok bemærket følgende trend: Færre og færre programmer er installeret på din computer, og disse er blevet erstattet af online version af dem selv. Det stopper dog ikke der, fordi store virksomheder som Microsoft, Google og Amazon tilbyder rigtig mange ting som en service. Virksomheder i alle størrelser har derfor muligheden for at eksperimentere med AI og andre nye teknologier.

 

Zoom er et meget godt eksempel. Det er en skalerbar as-a-service løsning, som har haft meget succes under nedlukningen i 2020 og 2021. Hvis du vil investere i virksomheder, som tilbyder as-a-service ydelser, kan du læse mere om hvordan man investerer.

5G netværk

Dette har været et meget omdiskuteret emne i Danmark og resten af Europa, men det er stadigvæk en interessant ny teknologi. Ja, det er selvfølgelig lækkert med hurtigere og mere stabilt internet, men det er ikke alt, hvad 5G netværk har at byde på.

 

Da man gik fra 2G til 3G blev det muligt for telefoner at bruge internettet som computere, og 4G gjorde, at det blev meget nemmere at streame video på mobilen. 5G kommer til at ændre på noget. Vi ved dog ikke hvad det er. Det er dog en god ting at holde øje med, fordi hvis man investerer i 5G, kan det potentielt give et godt afkast.

 

 

Vi håber, at du er blevet inspireret til at undersøge de ovenstående teknologier nærmere og blive klogere på, hvad mulighederne er. Det er altid en god ide at være informeret om nye teknologier på markedet, fordi det kan have en stor betydning for, hvordan du klarer dig som investor. Det giver som regel bedre afkast at investere tidligere i stedet for senere.