Brug blue light briller når du sidder med mobilen eller foran computeren


I dag er det helt normalt, at man bruger rigtig mange timer foran en skærm. Hvis man ikke stirrer ned i en telefon, så kigger man ind i en computer. Lyder det som noget, du kan nikke anerkendende ”ja” til? Så er du havnet det helt rigtige sted. Her skal det nemlig handle om, hvordan du kan beskytte dig selv, når du bruger så mange timer foran skærme, der er skadelig for dine øjne.

Pas på dine øjne

Du er sikkert interesseret i at have et godt syn resten af livet. Hvis det er tilfældet, så er det også vigtigt, at du er i stand til at passe godt på dine øjne. Man passer ikke særlig godt på sine øjne, hvis man sidder mange timer foran en skærm hver dag uden at tage nogle forbehold. Der er mange, der tror, at løsningen er, at man sidder mindre foran en skærm. Det er jo også noget, du kan prøve på, men der findes heldigvis også en anden løsning. Du kan investere i et par kvalitets blue light briller, som beskytter dine øjne, når du sidder foran en skærm.

Det blå lys er skadeligt

Men hvorfor er det så lige, at det er farligt for øjnene at sidde foran en skærm i mange timer? Det er det simpelthen fordi det blå lys, der kommer ud af skærme, er skadeligt for øjnene. Det kan være, du før har prøvet, at dine øjne begynder at være irriterede, når du har siddet længe bag en skærm? Måske de begynder at løbe i vand og begynder at klø? Så er det et tydeligt tegn på, at du har brug for at beskytte dine øjne noget bedre. Det kan du f.eks. gøre med effektive blue light briller. Der findes briller i mange forskellige designs, så du kan sikkert finde noget, der passer til din hovedform.

Arbejd bedre med blue light

Når du har prøvet at sidde med dine briller på, så kommer du nok også til at opleve, at du kan arbejde meget bedre. Dine øjne bliver ikke lige så hurtigt irriterede, og det betyder, at du kan sidde i flere timer foran skærmen og derved få lavet rigtig meget arbejde. Du kan altså se brillerne ikke bare som en investering for dine øjne – men også for dit arbejde! Skal du have blue light briller?