Sundhed og tech til skiferien


At stå på ski er ikke som i gamle dage, i gamle dag når man stod på ski havde man kun det nødvendige tøj for at kunne stå på ski. I dag er der et hav af forskellige modeller, af jakker, bukser, ski og snowboards. Der findes alt fra park boards, offpist ski, skaljakker osv.

Sundheden i at komme på ski og gøre sig klar til skiferien, gør at kroppen får et nyt boost til at komme hjem på arbejde igen – efter et friskt pust til krop og sind.

Techgrej til ski

Vi kommer ikke uden om det mest kendte og innovative produkt som vi alle ønsker at have med på skiferien. GoPro er et brand som virkelig har ændret måden opfanger vores gyldne momenter fra skiferien, om det er på afterski eller en tur ned af Le Mur i Avoriaz. Så er GoPro altså virkelig et tech produkt som har ændret hele aktionsportens genoplevelser af ens turer med fart.

Derudover har vi produkter fra mærket Lenz, som producerer skisokker med varme regulator i. Det vil sige at man kan tænde og slukke for varmen i ens sokker, hvor de har indlagt nogle varme elektroder som virkelig også har været med til at ændre et produkt som man ellers ikke troede kunne opdateres, efter der var kommet kompressions sokker.

Mangler du interessante ideer til at købe nyt skigrej, så kan du tjekke listen over skibrands. Der findes massere af gode produkter, hvor der er blevet tænkt over design og funktioner af produkter til skiløb.

Energi til kroppen

Skiløb er med til at give god energi til kroppen. Man bliver tæsket igennem i kroppen efter en uge på ski, hvor man bruger muskler som man ikke er vand til at bruge til dagligt. Derfor er det selvfølgelig vigtigt man sørger for at få nok at spise og drikke så man ikke får holdt i hovedet når man er på ski. Husk at strække ud efter hver dag du har været på ski eller snowboard.

Det kan være en fordel at begynde at træne de muskler man bruger på skiferien, inden man skal afsted på skiferien. Hvis du ikke allerede kender til rulleski, så er det en god måde at kroppen og musklerne vender sig til skiløb. Det gode ved rulleski er at du kan stå på dem året rundt her i Danmark. Mangler du nogle at stå med, så kan du melde dig ind i en skiklub, grunden til du skal melde dig i en skiklub er også at du kan komme til at kende andre som tager på skiferie og du kan tage med skiklubben afsted på skiferie. Derudover giver det rigtig gode bekendtskaber at være en del af en skiklub.