Sunde medarbejder i sunde bygninger


Noget af det vigtigste på en arbejdsplads er gode rammer. Sunde bygninger giver et sundt arbejdsmiljø, hvilke igen giver sunde og effektive medarbejdere. Derfor giver det god mening at investere i stålspær til dit nybyggeri. På den måde får du dit nybyggeri præcist de stålrammer, som du ønsker det og til en rimelig pris.

Udgangspunkt i dine behov

Ønsker du stålrammer til store lagerbygninger? Er dit behov for dimensionering af stålrammer til privat brug, fx til garage eller værksted, så har du fundet den helt rigtige udbyder. Du kan her få en helt uforpligtende snak eller tilbud, der dækker lige netop dine behov.

Stålspær til alle formål

Calceku ApS har specialiseret sig i konstruktion af stålrammer fra helt store byggerier som maskinstationer til mindre private behov. Stål er som materiale rigtig godt at bygge med. Selv over store spænd kan man bygge med en slank konstruktion.

Den sikre stålhal – den bedste rådgivning

Ved dimensionering af vores stålrammer tager vi altid udgangspunkt i de rigtige beregninger i forhold til vores kunders behov. Derudover har vi flere samarbejdspartnere, som hjælper med rådgivningen ved store projekter.

Hvad er prisen?

Det kommer selvfølgelig an på, hvor stor en bygning, du har planer om, skal bygges. Men dimensionering af stålrammer til fx simpel konstruktion med kun et spær, skal du regne med et sted mellem 6000 – 8000 kroner plus moms.

Det får du

Med i prisen får du, foruden en statistisk rapport med beregninger, også en arbejdstegning. Den tegning bruger smeden til konstruktion af spærret. Den bruges også under opførelsen af selve byggeriet. Derudover skal den bruges i forbindelse med at søge byggetilladelse, hvis det er nødvendigt.

Tag allerede kontakt i dag for et uforpligtende tilbud

Du kan roligt tage kontakt allerede i dag, hvis du ønsker at høre nærmere om et uforpligtende tilbud. Manden bag Calceku ApS er konstruktionsingeniør med masser af erfaring inden for stålkonstruktioner, også hvis der er behov for såkaldte statistiske beregninger. Om det er beregning af alt fra ståltrappe, tilbygning til hus eller sommerhus. Eller måske beregninger til ombygninger, så kan Calceku ApS hjælpe dig.