Akupunktur er en effektiv behandlingsform mod senfølger efter COVID


Døjer du med smerter i muskler eller led? Akupunktur er en behandlingsform, som kan være behjælpelig med at lindre smerter. Metoden byder på mange fordele og kan afhjælpe en række forskellige symptomer. Teknikken fremmer kroppens velvære og ro ved brug af kroppens nerver og placeringen af de tynde nåle. Ved hjælp af disse punkter stimulerer man kroppens nerver. Læs mere og bliv klogere på dine muligheder med den gamle teknik.

Akupunktur og COVID

Den kinesiske teknik har vist sig at være virkningsfuld mod COVID-19 relaterede senfølger. Eftervirkninger såsom åndenød, svimmelhed, hovedpine og smerter kan lindres med denne fremgangsmåde. Symptomerne kan nedkæmpes med et forløb med akupunktur. De bedste resultater kræver tålmodighed og flere besøg hos din klinik. Virkningen træder ofte ind efter en række behandlinger. Det er ofte muligt at modtage tilskud til betaling gennem din sygeforsikring eller forsikringsselskab. Læs mere om behandling af senfølger efter COVID med akupunktur, og slip af med dine senfølger fra coronavirus.

Gammel asiatisk tradition

Ifølge den ældgamle asiatiske tradition er akupunktur behjælpelig med at genskabe balance og velvære i kroppen. Metoden blev udviklet i Kina for over 3000 år siden og har i mange år været en central del af kinesisk folkemedicin. Den gamle tradition blev brugt til at genskabe og balancere “Qi”, som er en gammel betegnelse for kroppens livsenergi. Den gamle praksis er sidenhen blevet en alternativ behandlingsform, som har vist sig at have en positiv effekt til lindring af smerter og spændinger. Fordelene ved teknikken har øget metodens popularitet i Vesten. Metoden kan bruges i samarbejde med konventionel medicin, som ofte medfører forbedring i patienternes tilstand. Det kan derfor være en fordel at overveje denne fremgangsmåde mod dine symptomer. Læs mere om, hvad akupunktur ellers kan hjælpe mod.

Nyttig behandling mod forskellige lidelser

Teknikken har gennem årene haft en god virkning hos mange patienter. Behandlingen bliver ofte anvendt med patienter, som døjer med muskelsmerter og ledsmerter. Akupunktur kan også være behjælpelig med at dæmpe kvalme i forbindelse med kræftsygdom. Metoden kan også være gavnlig mod emotionelle eller psykosomatiske lidelser som stress og angst. Metoden er en skånsom og mere naturlig lindring, som forbedrer kroppens evne til at hele sig selv på længere sigt. Det kan derfor være en fordel at anvende teknikken til at bekæmpe symptomer på angst og stress.