Få motion mens du shopper


Få motion mens du shopper

Elsker du at shoppe, men er du måske knap så vild med at dyrke motion? Hvorfor så ikke kombinere de to på en sjov måde. Det lyder måske lidt krævende, men det er det slet ikke. Shopper du i fysiske butikker i stedet for at shoppe på nettet, så får du med garanti automatisk en masse god motion.

Hvordan kan du få motion og shoppe på samme tid?

Det sker faktisk helt automatisk, hvis du er på shoppetur. Er du ude at shoppe med veninderne eller vennerne, og har I måske aftalt, at det skal være en heldagstur, så vil du med garanti også se skridttælleren tælle godt deropad. Når I går fra butik til butik og op og ned ad trapper, får I – helt uden at tænke over det – en masse motion. Når man shopper, er som mere eller mindre hele tiden i bevægelse. Det vil altså sige, at du kan slå to fluer med ét smæk og få motion alt imens du shopper lækkert Gozzip tøj eller noget helt andet.

Tag cyklen ind til butikkerne

Du kan også med fordel vælge at tage din cykel ind til butikkerne, når du skal shoppe. På denne måde får du lidt ekstra motion, og du slipper endda for at finde en parkeringsplads, hvis du havde valgt at tage bilen. Alt efter hvad du har planer om at shoppe, kan det sagtens betale sig at tage cyklen, og har du en smart cykelkurv monteret på din cykel, har du ligeledes plads til det, du har shoppet hele eftermiddagen.

 

Der findes mange andre metoder til at få motion end at løbe en tur eller tage i fitness. Alt i alt er shopping en sjov og anderledes måde, hvorpå du kan få lidt ekstra motion, og så er der god mulighed for at gøre det sammen med vennerne og få en hyggelig eftermiddag ud af det.