Få corona under kontrol på jobbet


Pandemien er stadig over Danmark og resten af hverdagen, og har i den grad ændret en del for mange og deres sundhed. Den har sat en stopper for meget samvær og gjort det svært for folk at gå udenfor deres hjem med ro i sindet. Heldigvis er der lys for enden af tunnelen, men ikke endnu og derfor skal der stadig tages forbehold og være ekstra opmærksomhed på sikkerheden. Dette er vigtigt hvis man ønsker at bibeholde den positive vej, som vi går i lige nu, med genåbningen af landet. Der er mange midler i brug for at sikre dette og vores sundhed, med både kviktest PCR og mundbind, men dog kan den enkelte stadig godt yde lidt ekstra.

Test dit personale

 

Efter mange måneder med nedlukninger og isolation af arbejdspladser, er det endelig begyndt at løsne sig lidt igen. Dog ønsker alle at det fortsætter i den retning og dette kan man nemt være med til at sikre. På arbejdspladser er der ofte et større antal mennesker samlet og det kan være svært at sætte nogle retningslinjer, som kan overholdes til punkt og prikke af alle, så vi bibeholder vores sundhed. I løbet af en arbejdsdag er man både i kontakt med kolleger, kunder, samarbejdspartnere osv. hvilket betyder at en smittekæde hurtigt bliver formet. Du kan ved hjælp af en covid-19 spyttest hurtigt og nemt få kontrol og overblik over hvem der potentielt kunne smitte. Sikkerheden og trygheden er ikke blot essentielt for Danmarks genåbning, men også for de individuelle firmaer og arbejdspladser. Mange er nervøse for deres sundhed i disse tider og det giver et professionelt og sikkert miljø for alle, hvis man tager ansvaret i egne hænder. En antigentest kan hurtigt tages af alle og er nem at gå til, samt vil du få et svar indenfor 15 minutter, hvorefter arbejdsdagen hurtigt kan fortsætte.

Spar tid med en antigentest

 

Mange render til kvikteststederne flere gange om ugen for at kunne have en hverdag igen og dette er ikke kun tidskrævende, men kan også være ubelejligt for resten af dagsrytmen. En antigentest kan bestilles online til hele personalet og kan tages lynhurtigt. Svaret kommer endda hurtigere end en kviktest, da du selv kan aflæse testen og identificere din tilstand.

De fleste har nok også oplevet lang kø og ventetid uden for test lokationerne og det er naturligvis selvsagt at dette ikke sker ved en antigentest, da den kan tages i hjemmet eller på arbejdspladsen. Den sparede tid vil give et større frirum tidsmæssigt, når du både springer kø og transport frem og tilbage, over. Det kræver ikke meget af få bestilt testene hjem, så du nemt og hurtigt kan sikre dine kolleger, kunder og andre relationer en tryg hverdag, på trods af pandemien. I får vished om jeres sundhed. Dette gør det lettere at identificere hvem der skal sendes hjem og hvem der kan fortsætte arbejdsdagen på normal vis.