Din virksomhed bør være synlig i Google


Hvis du er tømrer, murer, håndværker, revisor eller anden virksomhed i Aalborg eller omegn, vil du gerne være synlig i Google. Det vil du fordi synlighed, er lig med flere henvendelser.

Du bør starte med at optimere din synlighed på Google. Det gøres via Lokal SEO. Lokal SEO er vigtig, fordi det er afgørende for, hvor mange mennesker der finder og kontakter en virksomhed online via søgemaskiner som Google. Google er verdens mest anvendte søgemaskine – mere end 90 % af alle bruger den til at finde oplysninger om en virksomhed eller tjenesteydelse.

– Hvor din virksomhed rangerer i lokale søgninger har stor betydning for, om dine potentielle kunder finder dig online, og hvor mange klik du får om måneden fra disse potentielle kunder.

Bliv synlig i google på salgsfremmende søgninger i Aalborg eller omegn

– Jo mere synlig din hjemmeside er, og jo højere den er placeret på Google ved lokale søgninger, des større er chancen for henvendelser. Hvis du endnu ikke er rangeret højt nok til at dukke op først på søgeresultatsiderne, så er det, du kan kan arbejde, og forbedre hvor godt placeret din virksomhed hjemmeside er, og vises i Googles, ved hjælp af lokal seo.

Arbejd på at blive mere synlig i dit lokalområde ved hjælp af lokal seo

– Den mest effektive måde at gøre dette på er ved at optimere din synlighed i Aalborg og omegn. Byg en lokal landingsside.

Vigtigheden af lokal SEO for virksomheder i og omkring Aalborg

Du kan opnå en højere rangering lokalt ved hjælp af søgemaskineoptimering (SEO) Her går man ind og arbejder med midler, der fremmer dine chancer for at blive synlig på visse lokale søgeord. Det kan fx. være tømrer i Aalborg, seo aalborg, murer aalborg, og så videre.

Byg landingssider målrettet lokale søgeord

Lokale landingssider er vigtige for lokal SEO, fordi de hjælper dig med at få en bedre placering på Google som nævnt lige før.

Sigt efter at ligge i top tre af søgeresultaterne, når folk indtaster et bestemt søgeord eller en bestemt sætning, der er relateret til din tjeneste, dit produkt eller din placering. På den måde kan du sikre dig stigende trafik til din hjemmeside, og det kan og vil forhåbentlig resultere i flere henvendelser

SEO er vigtigt for virksomheder – det er her, potentielle kunder finder og kontakter dig!