Sund mund: Hjælper din tandlægeklinik med folks tandlægeskræk?


Som oftest går man til tandlæge når man har et problem, som f.eks. paradentose, huller i tænderne, tandkødsbetændelse, isninger i tænderne og meget, meget mere. Men det er ikke os alle sammen, der er lige tryg ved det og mange klinikker hjælper slet ikke ved deres indretning og måden de går til klienterne på.

Der er mange tandlægeklinikker der fremstår som klinisk og uden følelser og derved forøger tandlægeskrækken ved klienterne. Skal du skille dig ud som tandlæge, kan du gå op i din klinik og indrette den på en lidt mere hjemlig måde. Gå op i nogle billeder på væggene, ordentlige stole i venteværelset, måske en anden farve end den kliniske hvid på væggene blandt mange andre tiltag.

Tandlægeskræk er en frygt for mange

Der er mange mennesker i dagens Danmark, der lider af en høj tandlægeskræk, der decideret stopper dem fra at tage sig af deres tænder. Men en god og venlig samtale i et dertil indrettet rum med en tandlæge kan hjælpe selv de slemmeste tilfælde af tandlægeskræk. Gør det behageligt med noget ordentligt lys, beroligende kunst på væggene, lysere rum (men ikke helt hvidt) og måske endda selv sørge for at have taget noget tøj på, der indbyder til en samtale. Her kan der nemt forklares, hvordan man kan sørge for 100% smertefri behandling med diverse midler og værktøjer.

For har en person paradentose, tandkødsbetændelse eller egentlig bare en tand der gør ondt, så er det vigtigt det bliver kigget på og ikke bare bliver ladet stå hen.

Sørger din klinik for at fremstå så imødekommende som muligt på alle tænkelige måder? Lige fra skranken, til venteværelset og eventuelt også selve tandlægerne. Hvis det hele ser lidt for klinisk ud, så kan det være du skræmmer en hel del klienter væk, som finder et mere behageligt sted, da det er noget meget personligt og skræmmende at gå til tandlæge.