Sådan holder du dig sund i ferien


Det er ikke nogen hemmelighed, at man måske godt kan komme til, at tage lidt kilo på ferien, selvom det ikke er meningen. Sådan er det bare nogle gange når man opholder sig i et område, som måske både byder på fri bar og flere restaurantbesøg, end man lige er vant til. Derudover er det måske ikke lige så attraktivt at finde vej ned til fitness centeret eller løbe en tur, når man også har mulighed for at slappe af ved poolen.

Men nu er der heldigvis lidt tid tilbage før det er sommerferie. Hvis du vil kende antallet af dage præcist kan du checke her og se hvor mange dage er der til sommerferien. Derinde kan du finde et helt præcise antal dage, som er tilbage før du kan sætte dig ind i flyveren mod dit allerede bestilte ophold.

Men hvad så når alle dagene er gået, og du endelig skal afsted. Hvordan sørger du for at holde dig sund gennem ferien? I denne artikel får du nogle tips, som du kan bruge til at holde dig sund i din sommerferie.

 

Sørg for at have et træningsprogram

 

Et trick, som du kan bruge til at holde dig sund i din sommerferie kan være, at du har et lille træningsprogram med. Det behøver ikke være et stort og avanceret program, som kommer til at tage alt din tid når du er afsted. Det kan blot være et program, som tager 10-15 minutter at udføre, som lige får brændt de sidste kalorier af. Du kan med fordel finde dig et program, som du kan lave ved poolen. På den måde kan du både holde ferie og få lavet dit træningsprogram på samme tid.

Det kan også være, at du kan finde en lokal træningsform du kan deltage i. Det kan være, at hotellet har arrangeret noget holdtræning, sådan at du både kan være social og møde nye mennesker, mens du træner.

 

Løb en tur og se området

At løbe er en af de bedste måder til at brænde kalorier. Dog er det måske ikke altid lige sjovt, især når man er på ferie i syden. Men ofte når man er på ferie vil man også gerne rundt og se området omkring sig. De to ting kan du kombinere og klare i et.

Du kunne overveje at checke området på din computer og finde ud af, hvilke områder som du godt kunne tænke dig at se. Det kan være du skal køre et stykke væk for at finde det optimale sted, også løbe derfra.

På den måde behøver det slet ikke være kedeligt, at træne en lille smule når du er afsted på din ferie.

Vi håber du kunne bruge vores tips og tricks til noget. Skriv endelig en kommentar hvis du har spørgsmål eller kommentarer.