Make your mind up


Gør det som er sundt for din sjæl og god for teknologien

Husk nu at gøre noget godt for dig selv, for det er nemlig også i samme ombæring at gøre noget godt for andre. Hvis du har lyst til at se godt ud, selvom du bare sidder hjemme foran skærmen, så gør da bare noget ved det. Intet skal forhindre dig i at se sund og skøn ud. Du kan jo vælge at bruge en økologisk makeup eller en allergivenlig makeup, når du skal friske dit ansigt op. Dit ansigt er jo det, som dukker op på skærmen.

En naturlig makeup kan være noget af det mest behagelige at se på. Hvis du samtidig kan finde en vegansk makeup, så er det jo bare herligt, for de fleste vil jo efterhånden gerne gøre noget godt for miljøet og samtidig undgå at få farlig kemi i ansigtet. Du kan finde det hele herinde.

Hvad er godt for dig og din computer?

Det er værd at tænke over, hvad der er bedst for både dig og din computer. Man kan med rette sige, at din computer er en forlængelse af dig selv. Det er her, du præsenterer dig for omverdenen, når du er til online møder. Det er også at tage sig af sin computer at have det godt og se godt ud, for det er jo netop dig som tager dig af din computer og er ansvarlig for, at den fungerer optimalt. Man kan sige at jo mere optimalt du har det, jo mere optimalt har din computer det.

Bruger du makeup, når du sidder til møde foran skærmen?

Dine kolleger sætter sandsynligvis pris på, at du ser godt ud, når du sidder foran skærmen. det gælder både for mænd og kvinder. Du sætter nok også pris på, at de ikke sidder og ligner hængte katte.

Hvordan kan du da gøre dig selv lidt lækrere?

Jo, du kan sørge for at have et ordentligt lys på din skærm, både ved at indstille skærmlyset og ved at have en lampe med et varmt lys bag dig, når du toner frem på skærmen.

Sådan bliver du ven med det teknologiske fremskridt

  • Gør dig lækker for din skærms skyld. Du er ikke nødvendigvis alene, selvom du sidder og arbejder på hjemmearbejdspladsen. Hvis du pludselig skal til online møde, hvis du fx arbejder i et tech firm, så er det en rigtig god idé at have en pæn makeup på. Husk, at skærmen let kan lægge ti kilo på. Sådan er livet med den nye teknologi også.
  • Puds skærmen og sørg generelt for, at der ikke sidder krummer imellem tastaturet osv. Din computer skal se godt ud, ligesom dig.
  • Tænk ikke så meget over om det er usundt at bruge tid foran en skærm. Tænk hellere over at være en sund sjæl i et sundt legeme. Hvis du og din krop føler at du har brugt for meget skærmtid, så er det en god idé at tage ud og løbe en tur eller bare ud og bevæge kroppen på den ene eller den anden måde.
  • Vær elegant for din egen skyld. Lev med det teknologiske fremskridt og vær selv en del af fremskridtet. Den bedste måde at følge godt med og ikke falde bag af vognen er faktisk via noget så simpelt som at sørge for, at du ser brand godt ud hver evig eneste dag, på din helt egen måde og med din helt egen og økologiske makeup.