Få det rigtige indbygningsspot


Indbygningsspot findes i rigtig mange danske hjem. Det er en super god løsning til loftsbelysning både indendørs og udendørs og passer godt ind i mange slags rum. Spottet er diskret og giver godt jævnt lys i rummet. Har du brug for nyt lys og overvejer indbygningsspot, kan du f.eks. få hjælp hos Easy-light med at vælge det helt rigtige. Besøg Easy-light her.

 

Hvad er indbygningsspot?

Et indbygningsspot er den slags belysning, der bygges op i loftet. Det er et lille lys, og man har ofte flere af dem rundt om i rummet, hvilket giver en super god belysning, der er jævn i hele rummet. Derfor bruges indbygningsspot ofte i rum som badeværelse eller værksted, hvor god belysning er vigtigt. Når det er sagt, er indbygningsspot meget alsidige og kan som nævnt bruges i rigtig mange sammenhænge. De kan også installeres i forskellige slags materialer.

 

Vælg det rigtige indbygningsspot

At der findes mange slags indbygningsspot, er grunden til, at de er så alsidige, men det betyder også der er mange at vælge imellem. Derfor er det vigtigt at vide, hvilket rum de skal være i.

Indbygningsspot er meget populære i badeværelse, men hvis de skal monteres i vådrum, er det f.eks. vigtigt, at indbygningsspottene er lavet i rustfri materialer – det gælder også udendørs.

Skal de være udenfor, er LED spots meget populære. De er effektive og koster mindre og derfor kan man have dem kørende i længere perioder.

Det er også vigtigt at vide, hvor de skal være, fordi man skal have flere af dem afhængigt af rummets størrelse. En tommelfingerregel er at købe 1 spot pr. kvadratmeter. Det er selvfølgelig også en smagssag, men så længe man placerer dem jævnt i rummet, får man også en god, jævn belysning.