Valg af webbureau i Aalborg


Står du og skal have lavet en ny hjemmeside eller webshop så har du to muligheder.

Du kan enten vælge selv at give dig i kast med opgaven, hvilket jo typisk er noget billigere eller du kan hyre et professionelt webbureau til at hjælpe dig. Vælger du selv at lave hjemmesiden eller webshoppen så bør du som minimum have et lille kendskab til webdesign, UX, konverteringsoptimering, SEO, hastighedsoptimering og sikkerhedsoptimering, Ellers risikere du hurtigt at ende op med en hjemmeside der hurtigt bliver hacket, eller blot ikke formår at konvertere de besøgende om til betalende kunder. Er det til et mindre hobby projekt eller personlig blot er dette ofte en sjov og lærerig proces. Men er det tale om en professionelt virksomheds hjemmeside, så vil det næsten altid give mere mening at hyre et professionelt webbureau ind til opgaven.

Find det rigtige webbureau i Aalborg

Men hvordan finder man så et webbureau i Aalborg? En google søgning på webbureau Aalborg er ofte et godt sted at starte. Her finder du en oversigt over nogle af større og mest etablerede webbureauer i Aalborg. Næste trin vil så være at finde ud af hvilket af disse bureauer sin er det at gå videre med. Start med at kig lidt på deres hjemmeside, og se den ser professionel nok ud. Kig derefter på deres referencer og se om de webdesign de laver passer ind i din stil.

Ved du allerede hvilket CMS system eller webshop løsning du ønsker at bruge, er det med at finde et firma som er specialister i dette. Ikke alle webbureauer er lige gode til alt. F.eks. er der nogle som har specialiseret sig i WordPress/WooCommerce mens andre er dygtige til Magento webshop løsninger.

Er du ikke helt klar over hvilket system vil være det bedste valg til din hjemmeside eller online shop, så lav en kort oversigt over hvilke funktioner og integrationer du kan forestille dig, du har brug for. Find ud af hvad dit maksimale budget er, og tag derefter en snak med et par af de webbureauer du faldt over som virkede interessante.

Det gode ved at bo i en by som Aalborg, er at der er rigtig mange webbureauer at vælge imellem. Så er det første du snakker med alt for dyr i forhold til dit budget, så er det nemt at finde et andet webbureau og få et tilbud hos dem. Du skal dog være opmærksom på at pris og kvalitet ofte hænger sammen. Så giver det første webbureau dig en pris på 30.000,- og kommer det næste bureau og siger de kan lave det samme for 8.000,- så skal du ikke forvente at få samme løsning for de 8.000 som den til 30.000. Og netop når vi snakker hjemmesider eller webshops, er det ikke her du skal sparre. Jo bedre din hjemmeside er, jo større er chancen for at dem som så kommer ind på siden, ender med at blive en kunde eller kontante dig. Når det så er sagt, så er mere ikke altid bedre. Så er der en masse ekstra i den 30.000 kroners løsning du ikke har brug for, så er der jo ingen grund til at betale så meget for noget du måske ikke kommer til at bruge. Ofte kan et godt webbureau hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning som passer til dit behov og budget.