3 måder hvorpå du endelig kan få smidt de kilo der bare ikke vil af 


Har du også de famøse sidste 5 – 10 kilo som bare ikke vil gå væk? Uanset hvor meget du syntes, at du køber for at få dem til at forsvinde, så sidder de bare ualmindeligt godt fast. Der er specielt rigtig mange kvinder, der døjer med de sidste kilo flere år efter de har været gravide. Det kan være så svært at komme af med kiloene og komme ned i vægt, hvis man ikke ved præcis, hvordan man skal gøre det.

Personlig træning

Det er ikke særlig sundt at være overvægtigt, og det er ikke særlig rart ikke at føle sig tilpas i sin krop. Derfor er der mange, der gerne vil tabe sig. Men det er ikke altid noget, man bare lige gør. Derfor kan det være en rigtig god ide at få hjælp med personlig træning Randers.

Med personlig træning vil du få tilrettelagt et træningsprogram, der passer perfekt til både din krop og din hverdag. Det vil have din sundhed som højeste prioritet, og du vil derfor hurtigt opleve god effekt af personlig træning – uden at få lavet dumme skader. Dem kan man nemlig godt risikere at få lavet, når man selv giver sig i kast med træning, specielt hvis man er fuldkommen utrænet. Derfor er personlig træning en rigtig god løsning for dig, der har din sundhed højt på din ønskeliste og derfor gerne vil tabe dig.

Ændre dine kostvaner med en personlig træner

Langt de fleste personlige trænere ved meget mere om kost end man lige går og tror. Det er ikke kun træning som en personlig træner går op i. Det er det ikke fordi ens kost også har en stor indflydelse på, hvor nemt man kan tabe sig, og hvor sund man er. Derfor går træning og kost altid hånd i hånd, når man gerne vil tabe sig. Så er du i tvivl om dine kostvaner, og om de er sunde nok, så snak med din personlige træner om dem. Hos træneriet kan du nemt få hjælp til både din kost og din træning.

Tæl kalorier

Det er et faktum, at man skal spise færre kalorier, end man forbrænder, når man gerne vil tabe sig. Derfor kan det være en fordel at få regnet ud hvor mange kalorier du forbrænder. Dermed kan du nemt regne ud, hvor mange (eller lidt) kalorier du skal spise for at tabe dig.